avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit familie cu copil cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit familie cu copil cu handicap

Buna ziua, avem un copil cu handicap accentuat si detinem un apartament luat prin programul prima casa. Adresa din buletin este diferita de cea la care locuim efectiv, acest apartament. Intrebarea este putem beneficia de scutirea de impozit sau trebuie sa ne modificam buletinele atat eu cat si sotul/ e de ajuns doar sa schimbe unul din noi? Multumesc

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe cladiri si masini persoana cu handicap mirelada mirelada Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: Eu ma aflu in prezent in concediu crestere copil prelungit pe motiv ca copilul ... (vezi toată discuția)
Taxe și impozite - scutire asistent personal detesanioan59 detesanioan59 Bună ziua. Doresc să fiu lămurit, inr-o problema. Tatăl meu e bolnav, încadrat în gradul cu handicap grav cu Asistent personal. Lam luat pentru ... (vezi toată discuția)
Scutire la plata impozitului pe cladire amazing amazing Buna ziua, locuiesc intr-un apartament de 2 camere in cart.Colentina din Bucuresti impreuna cu sotul meu. Sunt scutita de la plata impozitului pe cladire ... (vezi toată discuția)