avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe și impozite - scutire asistent personal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe și impozite - scutire asistent personal

Bună ziua. Doresc să fiu lămurit, inr-o problema. Tatăl meu e bolnav, încadrat în gradul cu handicap grav cu Asistent personal. Lam luat pentru îngrijire în locuința mea. (Pentru locuință lui personala este scutit de plata impozitului ) Fiind în locuința mea cu mutație. Eu pot beneficia de reducere sau scutire de la plata impozitului pe cladire. ?
Cel mai recent răspuns: Anonim2903 , utilizator 09:45, 24 Februarie 2024
Nu beneficiati nici de scutire, nici de reducere.
Buna ziua.Sunt asistent personal la copilul cu handicap grav iar adresa unde locuim noi este formata din doua case,însă ambele sunt trecute pe numele tatălui.Adresa mea din buletin este aceeași.Cum as putea beneficia de scutire la impozit in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) ... Doina000 Doina000 Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) este scutita de impozit pe cladiri si taxa rovinieta ,conform legii 448/2006? (vezi toată discuția)
Scutire impozit teren si cladire chivudana chivudana Tatal meu are certificat de handicap gradul 1 grav. Si pensionat cu pensie de munca. As dori sa stiu daca este scutit de impozit pe terenul si cladirea casei ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)