Buna ziua,
Am contestat un proces verbal, emis de catre inspectorii DSP a unui judet, insa pe un formular apartinand altui judet.
DSP a carei inspectori mi-au dat amenda cer respingerea cererii, pe motiv ca formularul apartine altui judet.
Ce parere aveti sa indrept contestarea spre judetul ce apare pe formular sau sa pastrez actiunea catre DSP a carei inspectori de fapt m-au amendat?
Nu mi se pare logic sa chem DSP a altui judet, care nu au fost in control, care nu mi-au dat amenda, insa pentru ca formularul le apartine sa-i chem pe acestia.
Asa am facut, dar in întâmpinare au invocat excepția lipsei calității procesuale, pe motiv ca formularul este al altui județ.
Intr-adevăr, Ministerul Sănătății le-a trimis o adresa (ce mi-au anexat-o in întâmpinare) prin care le spune ca pot controla si amenda pe formularele județului controlat.
Sa-mi mențin acțiunea îndreptata spre cei care m-au amendat sau sa ma îndrept si către cei a căror formulare au fost folosite? Sau, as mai putea sa chem si Ministerul Sănătății.
Cum credeți ca e mai bine?