buna ziua
in anul 2007 am obtinut de la primaria localitatii in care am domiciliul certificatul de urbanism si autorizatia de construire a unei mansarde pe o constructie deja existenta.
am realizat constructia respectiva in termenul prevazut in autorizatie.acum ma trezesc ca primesc o adresa de la primarie prin care mi se aduce la cunostinta ca documentele depuse in vederea autorizarii nu sant complete , in speta lipseste autorizatia de mediu.
mai sant obligat sa obtin aceea autorizatie odata ce am primit deja certificatul de urbanism si autorizatia de constructie?
Sfatul meu este sa obtineti si acel aviz de la mediu fiindca in caz contrar primaria poate sa va anuleze autorizatia de construire pe viciu procedural ca neavand dosarul de autorizare complet!
Mergeti la primarie la arhitectul care are dosarul si cereti-i sa va recomande un arhitect care sa va scoata rapid acel aviz(rapid inseamna minim 3 luni fiindca procedura presupune publicarea in ziar a 2 anunturi pentru opozabilitate fata de terti , etc ).Depuneti si copia dupa autorizatia de construire obtinuta deoarece cei de la Mediu mai mult ca sigur ca vor solicita un certificat de urbanism valabil(ori cel al dvs este de 1 an expirat)B-)
SUCCES!