Dupa o casatorie de 6 ani, cu o fetita deosebita de 2 ani si cu locuinta cumparata si renovata de noi, s-a ajuns la imposibilitatea de a trai impreuna. Problemele au inceput de când s-a nascut fetita, din acel moment relatia dintre sotia mea si mama mea s-a deteriorat sensibil, deoarece sotia considera ca mama se amesteca in viata noastra. Lucrurile au degenerat când, dupa 2 saptamani in care mi-a verificat telefonul, mi-a interzis sa mai vorbesc cu mama, sau sa merg si sa stau peste noapte la casa mamei(tatal meu a murit), intr-o seara mi-am pierdut cumpatul si am lovit-o. I-am dat o palma si ea sustine ca ii este fracturat nasul si are 2 dinti fisurati, desi de la urgente a venit imediat acasa( locuim in casa mamei ei) si mi-a cerut sa parasesc imediat locuinta. Acum ea este ferm hotarata sa divorteze. Ce pretentii poate emite?
Buna ziua,
Va poate solicita desfacerea casatoriei,
Stabilirea domiciliului minorului la ea, pensie alimentara pentru minor.
Revenirea la numele avut inaintea casatoriei.
Pretentii materiale vor face obiectul partajului si nu al divortului. In cadrul divortului - in situatia dvs - pot exista pretentii doar vis a vis de pensia de intretinere a minorului.
Si e corect ca mama sa aiba prioritate in a obtine custodia minorului (2 ani) desi, cand eram impreuna, dimineata mergea la serviciu - fata statea cu altcineva, cand venea, fata dormea pana la 4-5, se trezea, stateam de multe ori eu cu ea in timp ce mama promova la telefon produse, sau iesea la lucru in gospodaria mamei ei. Venea doar pentru a-i da mancare, statea putin cu ea, apoi trecea la pregatit temele sau iarasi la promovare produse - de data asta pe internet. Si imi imputa mie ca am fost un monstru pentru ca am lovit-o si nu m-am implicat in viata familiei.
Poate totuși există șanse de împăcare dacă vă asumați ceea ce ați făcut, faptul că v-ați lovit soția. Verificați dacă mama dvs se implică excesiv în relația familială și dacă este așa, încercați să nu mai permiteți asta. Totul trebuie să fie în echilibru ptr ca o căsnicie să funcționeze.
Având în vedere că aveți un copil de 2 ani cred că este mai bine să încercați o împăcare. Faptul că v-ați lovit soția nu este în regulă dar timpul le rezolvă pe toate dacă între dvs și soție mai există măcar puțină iubire.
Program vizita minor
adryan83
buna seara trec printr.o situatie mai dificila nu stiu cu ce sa incep...am avut ceva discutii cu sotia si s.a hotarat sa plece de la mine..locuiam cu parintii ... (vezi toată discuția)