avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... costuri achizitie imobil
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

costuri achizitie imobil

Doresc sa achizitionez un apartament si nu stiu ce alte costuri trebuie sa suport. Cat ar putea fi taxa la notar pt contract? (val imobil 29000 eur). La ce alte cheltuieli sa ma astept? Multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:46, 11 August 2009
[ link extern ]
Aici aveti valorile pe grila notariala!Este posibil ca apartamentul sa figureze pe grila la o valoare mai mare si atunci acea valoare este cea luata in calcul de notar!
Cred ca in jur de 2000 de RON plus minus 15% in functie de notar!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe vanzare imobile la notariat prea mari ! romanasul romanasul un mic ex: Am o casa de vanzare in sect 2 construita inainte de anul 2000 cu teren aferent. Conform ghidului notarial taxele de vanzare sunt ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale grig1953 grig1953 Vreau sa vand un apartament fiului meu cu pretul real de 20000 EURO. Bineinteles valoarea de piata a apartamentului este mult mai mare, dar pretul real cerut ... (vezi toată discuția)
Pret contract vanzare-cumparare apartament prin prima casa 4 diana16_ela diana16_ela Cum se calculeaza pretul unui contract de vanzare-cumparare a unu apartament achizitionat prin programul prima casa 4? pretul ap. e de 43.400 euro , care va fi ... (vezi toată discuția)