avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Este legal sau nu ?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Este legal sau nu ?

X locuieste la bloc cu 10 nivele, si, doreste sa monteze o camera de supraveghere la geamul sau cu orientare spre parcare, "domeniul public".
Intrebarea se refera, X are nevoie de vreo autorizatie ? si cine poate sa - i inlesneasca, supravegherea vecinilor, prin montarea camerei respective????=D>
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:38, 29 Aprilie 2016
Montarea camerelor de supraveghere necesita autorizatie de la autoritati.
Exceptia o reprezinta camerele montate in interiorul proprietatii si care nu sunt indreptate catre vecini.
Da, este necesara autorizație dacă vizează spațiul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere Bolo77 Bolo77 Locuiesc la parter si doresc sa montez o camera de supraveghere undeva langa geam(deci pe proprietatea mea) pentru a monitoriza masina din parcare. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Eu,persoana fizica pot monta camera de supravghere fara acordul locatarilor? ramona baloiu ramona baloiu Pe scurt va relatez: locuiesc la parter intr-un bloc, in fata apartamentului am o gradină cu flori pe care o ingrijesc și în care se joacă copilul meu cu ... (vezi toată discuția)