avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mita la rutiera
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mita la rutiera

Dar daca a dat mita la rutiera sa ascunda dosarul ce pedeapsa risca,a fost prins conducand beat si fara permis procurorii au intrat pe fir.ESTE ACORDUL DE RECUNOASTERE A FAPTEI

luni, iulie 14th, 2014 | Scris de Daniel TANASUC
Fãrã permis, beat si la volanul tractorului!

Un cetãtean din comuna Deleni s-a ales cu dosar penal la finele sãptãmânii trecute, dupã ce un echipaj al Politiei Rutiere, care fãcea un filtru pe drumul dintre Deleni si DN 24, l-a descoperit în trafic, în stare de ebrietate. Conform unor locuitori din zonã, cetãteanul în cauzã transporta o cãrutã, legatã la un tractor de mici dimensiuni, desi era beat si cu greu mai vedea drumul. Când l-au coborât din tractor si l-au întrebat de permis, oamenii legii au aflat cã soferul de ocazie nici nu poseda permis de conducere, în timp ce tractorul pe care-l conducea nu avea numere de înmatriculare. Tractoristul s-a ales cu dosar penal si riscã ani de închisoare pentru fapta sa.
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2016
ContSters387979, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters387979 , utilizator 14:52, 2 Mai 2016
Dacă a dat mita și s-a dovedit și-a complicat existenta.

E mai grav cu mita decât ce făcuse anterior.
Dacă își permite sa angajeze avocat ar trebui sa o facă ca sa nu riște închisoarea.
E greu dar poate scăpa de închisoare.
Sa nu angajeze avocat ca sa dea mita...e bine de știut...
fapta s-a intamplat acum doi ani nu s-a prescris?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce risc daca am vandut numarul de inregistrare de la tractor? ContSters198721 ContSters198721 Am facut si eu ca altii si am vandut numarul de inregistrare de la tractor care este ieliberat de primaria din comuna,au fost mai multe razii ale politiei ... (vezi toată discuția)
Baut, fara permis de conducere, tractor neinmatriculat avand atasata o caruta. consecinte? ContSters326208 ContSters326208 ce pedeapsa risca daca a fost prins de politia rutiera fara permis baut,cu tractorul neinmatriculat,avand atasata la el o caruta normal care nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Cu alcoolemie de 0,96 in aerul expirat dar langa masina onaraviorel onaraviorel Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce trebuie facut in cazul sotului meu. Are 31 ani si e sofer profesionist B,C,CE plus toate atestatele luate.Lucreaza la o ... (vezi toată discuția)