avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Furt al unui birou de executor judecatoresc in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Furt al unui birou de executor judecatoresc in complicitate cu o banca

Buna ziua!
Rog sa-mi fie data o solutie la urmatoarea speta. In urma cu cativa ani am contractat un credit de la Banc Post, insa din cauza unei disponibilizari colective, si a unui somaj mai indelungat nu am reusit sa-l mai achit, ajungand astfel la o intarziere la palata ratelor mai mare de 90 de zile. Urmare a acestei situatii, dupa toate procedurile legale, am ajjuuns pe mana unui executor judecatoresc care mi-a stabilit suma finala de plata. Dupa plata integrala (realizata in decursul a 3 ani), acesta pretinde si incaseaza de la mama mea sume de bani in echivalerntul a 90% din valoarea creditului contractat de la banca. Luati la intrebari, atat banca cat si executorul judecatoresc, acestia pretind si emit o situatie a ratelor in care se acopera suma incasata in final, desi actele initiale emise si trimise pe adresa mea nu reflecta acest lucru (in sensul ca suma este cu mult mai mica).
As vrea sa stiu cui ar trebui sa ma adresez cu scopul de a-mi recupera banii pretinsi si incasati abuziv: Politie? Protectia Consumatorului? Procuraturii?
Multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Încuviinteazã executarea silitã ~ cum o opresc/aflu mai multe detalii ?!? ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Astazi am aflat ca pe site-ul portal.just.ro ca apare 1 dosar cu numele meu la Debitor, iar Creditor o societate IFN de la care am avut luat un ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi lorelay1 lorelay1 Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit transferat catre executor judecatoresc georgevasilescu georgevasilescu Buna ziua, Tatal meu a contractat un credit in valoare de 11.700 lei, pentru nevoi personale in anul 2007. In urma unor situatii neprevazute, a ajuns in ... (vezi toată discuția)