avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... parcare privata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

parcare privata

Buna ziua.
Sunt proprietara a unui apartament nou-2014.
Cum terbuie sa procedam cu parcarile rezervate in numar suficient de catre constructor,doar ca unele sunt in fata blocului altele in spate.
Aici toti isi instaleaza placute (Proprietate privata, Rezervat ap13) cum vrea ,si daca nu-i convine luna aceasta undeva, schimba placutele in alta parte. Sunt legale aceste placute?Recent am fost operata si parchez masina in fata blocului unde vecinul si-a pus placuta.La intoarcere imi gasesc stergatoarele ridicate cu biletel ca parcarea are proprietar.Nu avem nici o hotarare a condominiului,chiar ii rog sa facem o adunare sa tragem la sorti care si unde ii cade,dar nu sunt de acord.Pot si eu sa-mi instalez placuta unde vreau...(locul rezervat parcarilor)? Pacarile in actul de vanzare cumparare sunt in diviziune..Ce trebuie sa fac? m-am saturat de neplaceri.... Cum trebuie sa facem respectand legea?
Raman in asteptarea unui raspuns ,urandu-va o zi buna si multumesc in anticipare.
:frantic:
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:17, 5 Mai 2016
Daca fiecare si-a pus placuta pe cate o parcare inseamna ca si dumneavoastra ati procedat la fel sau trebuia sa procedati la fel.
Daca ati parcat acum pe locul marcat de un vecin, este normal ca acel vecin sa se supere; nu cred ca el a parcat pe locul marcat de dumneavoastra.
Daca s-ar fi tras la sorti si acel loc revenea vecinului dumneavoastra era acelasi lucru acum.
Atat timp cat exista locuri de parcare pentru fiecare proprietar,problema individualizarii acestora o puteti solutiona prin reprezentantul legal al asociatiei de proprietari,in persoana presedintelui de asociatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe domeniul public/cerere pentru parcari acoperite szabyku szabyku Buna ziua. De curand mi-am achizitionat o masina si am probleme atat cu vecinii de scara cat si cu cei de bloc, in legatura cu parcarea in fata ... (vezi toată discuția)
Stergatoare ridicate pentru parcare pe loc marcat cu albastru mariustz mariustz Buna ziua, In fata unor institutii s-au marcat parcarile cu albastru. Am lasat masina parcata pe un loc cu albastru si m-am trezit cu stergatoarele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, ... Andreea Vogue Andreea Vogue Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, langa blocurile unde locuiesc sunt 2-3 parcari marcate cu vopsea alba, dar fara nici un ... (vezi toată discuția)