avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situatie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situatie teren

Buna ziua doresc o informatie legata de propietatea mea
In anul 1950 bunici mei au cumparat propietatea cu 329 de m, in anul 1992 sa facut succesiunea dupa bunica cu 319(fara masuratoare notarul a inregistrat 319m), iar in 2003 sa facut o iesire din indiviziune definitiva si irevocabila, dar in care este specificat ca sunt 329 gasiti 288 restul 40 de metri spun in hotararea judecatoreasca ca sunt atribuiti verbal de tatal meu asa spune experta din dosar, si instanta a impartit cat a gasit 288, tatal meu a acceptat in 2003 orice in dosar neinteresandul nimic a acceptat orice si atat, acum in momentul cand sa facut cadastru de catre vecina am descoperit ca are 40 m plus exact terenul care la inchis in 1991 acesti 40 de m pentru mine sunt imoportanti deoarece am doar 100 de m dupa iesirea din indiviziune si stiu sigur ca vecina nu are acte facut pe el. Cum sa fac sa recuperez terenul, si eu am facut cadastru si am 100 m cat a acordat instanta.mai pot cere ceva de la vecina cum sa procedez sa amterenul din 1950 din acte.Propietatea se afla in sect 1 Parc Bazilescu. Va multumesc mult pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac stefan_constanta stefan_constanta 01.05.2008 A DECEDAT TATAL MEU SI A RAMAS MAMA FRATELE MEU SI EU TATAL AVAND UN TITLU DE PROPIETATE ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate gresit? aliss73 aliss73 Buna seara. Va rog sa ma ajutat in urmatoarea problema. Bunicii mei au facut un act de vanzare cumparare pe o suprafata de 300 metri din curte fara iesire ... (vezi toată discuția)
Succesiuni, mostenirii..... constantin0mihai constantin0mihai Buna ziua, e prima oara care scriu pe acest forum.....daca poate cineva sa ma lamureasca: bunica mea are un contract de cumparare vanzare din 1973 ... (vezi toată discuția)