avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii sugestie: topicul pentru copiii nostri
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

sugestie: topicul pentru copiii nostri

Poate e putin nepotrivit pentru acest forum :">, totusi indraznesc sa vin cu o sugestie.
De fapt sugesia este a baiatului meu de 12 ani, care stand pe langa mine cand eu scriu pe-aici, m-a intrebat daca nu poate sa scrie si el pe forumul asta.
Nu pot sa va zic exact ce si-ar dori el sa scrie aici, zice ca ar vrea sa discute orice in afara de scoala si sa vorbeasca cu alti copii :)

Credeti ca i-am putea lasa pe copiii nostri sa scrie intr-un topic special (cu userul nostru, ca altfel nu vad cum)?
:hugall:
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 11:53, 1 Septembrie 2009
Cred ca sunt multe alte site-uri speciale pentru copii! Nu s-ar mai pastra linia de specific juridic a site-ului!
B-)
da, stiu, dar ma bae de ieri la cap, cred ca ii place lui cum arata paginile aici :D
Si ii plac iconitele de-aici :)

ma gandesc ca poate va pune aici intrebarile pe care mi le pune mie si va primi raspunsuri de la voi ;)
Inseamna ca nu a descoperit inca yahoo messenger!
Te rog sa i-l arati ! Are si emoticons si audibles! Mult mai interesant pentru un copil decat aici!
:D
Ma bucur ca dai curs umilei mele discutii de aici, Mihai! :)

Nu e vorba ca nu a descoperit mess sau alte chestii.. cred ca-i invidios pe mine ca am un forum asa bun :))

Nu stiu daca tu ai copii, da al meu este mai mult decat curios .. si cum eu scriu aici de-acasa, el sta destul de des in spatele meu si face comentarii despre ce scriu, despre ce se mai intampla pe-aici pe forum... etc cunoaste oamenii cu care eu vorbesc mai des ..
De exemplu la tine a remarcat ca ai avut o evolutie fulminanta a ratingului :D si imi mai zice ca daca m-ar lasa pe mine toata ziua la calculator (pentru ca facem cu schimbul) cu siguranta as ajunge si eu la asa performante :)

Pentru mame e palcut sa vorbeasca depsre ce fac copiii lor, sper sa nu te superi de povestile mele..:coffee:
Grace_r si fata mea este fascinata de site si recunosc de multe ori eu dictez (mai trebuie sa munceasca cineva si in casa X-( )si ea scrie (are 15 ani si jumatate si suntem bobocel de liceu).Eu am descoperit acest site acum un an cautand un raspuns la ceva ce imi dadea bataii de cap ,am navigat pe aici am gasit raspuns si tot fiica mea atunci mi-a facut contul ,a trecut ceva vreme si anul asta iar am avut nevoie de raspuns si hai sa intru pe avocatnet,surpriza ;)nu mai stiiam parola dar ea stia si asa de acum 2 luni sunt aici de cate ori pot ,dar ea intra mai des si stie deja asa de multe despre cei de aici incat ma uimeste.Ea a vazut prima mesajul tau si obligatoriu trebuia sa scriu si eu despre ea,mie nu-mi prea place lauda dar pentru ei este o competitie ,cu toate ca eu i-am explicat ca noi aici ne mai ajutam si pe noi(nimeni nu le stie pe toate)dar ajutam si pe cei ce ne cer ajutorul atat cat putem aici pe acest site.Este placerea ei sa-mi citeasca epigramele=D> si chiar ascris una:dance4:

Alte discuții în legătură

@stelarman ContSters109653 ContSters109653 Dor si drag A fost odata, ca-n povesti, a fost ca niciodata... din rude mari, imparatesti, o prea-'ncrezuta fata. Si era una la parinti, ...credea in ... (vezi toată discuția)
Premiile stelarman stelarman stelarman La implinirea a patru ani pe acest forum va rog sa imi permiteti sa acord cateva premii utilizatorilor avocatnet. Premiul Charles Darwin ptr evolutie se ... (vezi toată discuția)
Interventie moderator (1) Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Dragi colegi de forum, In data de 10 decembrie 2009, in topicul “Sa continuam frumos”, in urma unei curatenii pe forum care a dus la mentinerea ... (vezi toată discuția)