avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Carti admitere SNG
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Carti admitere SNG

Buna ziua!

Nu reusesc sa gasesc discutii recente in legatura cu acest subiect, de aceea as dori sa cer ajutorul celor care stiu sau celor care au trecut cu bine de examenul de admitere la SNG. Imi puteti spune ce carti ar fi necesare pentru a ma pregati pentru acest examen? Sunt de ajuns doar codurile sau e nevoie si de carti cu teorie? Am tot auzit in trecut pareri si nu au facut decat sa ma induca in eroare. Sunt absolventa de drept in 2010, nepracticand pana acum, dar dorindu-mi sa incerc anul ce vine.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2010 laviniadin1985 laviniadin1985 Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)