avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... articolul 66 alin.1 lit.a si b c.p.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

articolul 66 alin.1 lit.a si b c.p.

am o problema!am avut o condamnare cu suspendare si aveam interzis dreptul de a fi ales,art.66 alin.1 lit.a si b,nu am stiut ce inseamna si am depus dosar de consilier local,astazi am fost sunat de cei de la politie ca mi-se va intamni un nou dosar penal,ce este de facut?ce pot face eu?va multumesc!

Alte discuții în legătură

Articolul 66 alin.1 lit.a si b c.p. liviupaun liviupaun am o problema!am avut o condamnare cu suspendare si aveam interzis dreptul de a fi ales,art.66 alin.1 lit.a si b,nu am stiut ce inseamna si am depus dosar de ... (vezi toată discuția)
Cand si cum imi recapat dreptul de a conduce in romania avand ... Ovi1993 Ovi1993 Cand si cum imi recapat dreptul de a conduce in Romania avand in vedere ca permisul il aveam de UK si ei l.au trimes acasa ? eu conduc in Marea Britanie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut un proces in instanta pentru conducerea unui ... Catalin9525 Catalin9525 Buna ziua! Am avut un proces in instanta pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcolului,fapta sa intamplat acum aprox 3,5ani.Tribunalul a dat sentinta ... (vezi toată discuția)