avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... articolul 66 alin.1 lit.a si b c.p.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

articolul 66 alin.1 lit.a si b c.p.

am o problema!am avut o condamnare cu suspendare si aveam interzis dreptul de a fi ales,art.66 alin.1 lit.a si b,nu am stiut ce inseamna si am depus dosar de consilier local,astazi am fost sunat de cei de la politie ca mi-se va intamni un nou dosar penal,ce este de facut?ce pot face eu?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: liviupaun , utilizator 10:38, 11 Mai 2016
Vă retrageți candidatura apoi declarați la poliție că nu ați știut, dar motivați că imediat ce ei v-au informat, v-ați conformat și respectați legea.
asta am facut,dar ce se intampla dupa,ce mi-se poate intampla?va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 66 alin.1 lit.a si b c.p. liviupaun liviupaun am o problema!am avut o condamnare cu suspendare si aveam interzis dreptul de a fi ales,art.66 alin.1 lit.a si b,nu am stiut ce inseamna si am depus dosar de ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat johnny8 johnny8 Buna seara, am urmatoarea condamnare: În baza art. 66 alin.1 lit.a,b,i Cod penal interzice inculpatului ca pedeapsă complementară exercitarea dreptului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut un proces in instanta pentru conducerea unui ... Catalin9525 Catalin9525 Buna ziua! Am avut un proces in instanta pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcolului,fapta sa intamplat acum aprox 3,5ani.Tribunalul a dat sentinta ... (vezi toată discuția)