avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire in CCC

Buna ziua

Am si eu o intrebare.
Sunt mamica unui baietel de 8 luni.Dupa terminarea concediul pre si post natal am optat pt revenirea la serviciu.Intrebarea este daca ma pot intoarce in CCC?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:42, 10 Mai 2016
Pe legea actuala, nu va puteti intoarce in CCC. Pe varianta care va intra in vigoare la 1 iulie (daca ramane asa cum a fost [publicata si daca nu se amana intre timp sau nu se modifica), veti putea atunci sa reintrati in ccc pana la maxim 2 ani ai copilului.
va puteti intoarce in CCC, dar numai pana la implinirea varstei de 1 an de catre copil, iar dupa intrarea in vigoare a noilor modificari veti depune cerere de acordare a CCC pana la implinirea varstei de 2 ani de catre copil.
1 . Daca dupa concediul de maternitate nu ati solicitat stimulentul de insertie puteti solicita oricand sa intrati in concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 2 ani).

2. Daca ati beneficiat de stimulentul de insertie procedati cum a spus colegul "freeelis" mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal + concediu lauzie Minodora_Vlad Minodora_Vlad Buna seara...sunt insarcinata si data probabila a nasterii este pe 21 martie si as vrea sa intru de acum in concediu prenatal...ma intereseaza sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuiesc facuti la renuntarea la concediul de crestere copil si angajarea in alt loc de munca florisecuiu florisecuiu eu nrmal in februarie 2012 ar trebui sa in cep munca dar am fost la un interviu la alta firma si de la 1 .12.2011 am fost acceptata sa-mi incep activitatea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil liliananeg liliananeg am nascut pe data de 20.03.2011 ma pot intoarce la scoala la 01.09.2012 ? conform legilor in vigoare:( bebe ar avea un an jumate (vezi toată discuția)