avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... amenda garda financiara - plangere contraventionala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

amenda garda financiara - plangere contraventionala

buna ziua,

doresc sa aflu daca exista vreo modalitate de a anula un proces-verbal al garzii financiare prin care am fost sanctionat cu amenda si suspendarea activitatii, din cauza ca nu am eliberat bonuri fiscale. doresc sa mentionez ca societatea este una foarte mica si nu mi-am permis sa imi cumpar una , avand mai multe credite si intrand in atentia firmelor de recuperare. amenda aplicata este una prea mare chiar si pentru incasarile noastre. ce pot face in aceasta situatie? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:20, 14 August 2009
Nu mai repetati mesajul...;)
Oricum ati scapat eftin pentru ca aceasta fapta este infractiune ( evaziune fiscala).
Suspendarea activitatii pana la indeplinirea conditiilor legale este in conformitate cu OUG 28/1999 deasemenea cuantumul amenzii.
Subscriu celor scrise de predecesorul meu florin ati scapat ieftin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda garda financiara pentru lipsa casa de marcat - plangere contraventionala ruxxandra ruxxandra buna ziua, doresc sa aflu daca exista vreo modalitate de a anula un proces-verbal al garzii financiare prin care am fost sanctionat cu amenda si ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - amenda garda financiara ruxxandra ruxxandra buna ziua, doresc sa aflu daca exista vreo modalitate de a anula un proces-verbal al garzii financiare prin care am fost sanctionat cu amenda si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit si inutilitatea bonurilor fiscale alinamoraru2006 alinamoraru2006 Buna ziua, Am un pfa la norma de venit, neplatitor de tva, cod caen 4776 si as dori sa aflu de ce ma pot amenda organele fiscale pentru neemiterea de bon ... (vezi toată discuția)