avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamatie vecin care creste porci si gaini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamatie vecin care creste porci si gaini

Buna,

stau la casa intr-un oras ~16000 loc.Vecinul meu creste gaini si porci,mirosul este insuportabil.Pe langa miros mai este si mizeria care se face,cotcodacit,galagia cocosilor si porcilor .Distanta dintre gard si locul unde creste gainile ~1m si 2,5m la porci.Am doi copii de 2 respectiv 4 ani.
Ce solutii exista pentru a elimina aceste inconveniente?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ibmt , utilizator 10:01, 13 August 2009
Vorbiti cu veciunul sa isi mute cotetele, altfel amenintati-l ca il reclamati autoritatilor , respectiv garzii de mediu. Din cate stiu , in mediul urban este interzisa creseterea animalelor de scrificu.
Mutatul cotetelor iese din discutie.Care este legea care interzice cresterea animalelor de sacrificiu?Si ce solutii ar mai fi?
???
De ce mutatul cotetelor iese din discutie? Explicati! Nu cred ca exista vreo reglementare legislativa prin care sa fie interzisa cresterea animalelor de curte( porci, gaini, etc.) in mediul urban. Ideea cu garda de mediu ar fi o solutie in sensul de a fi sesizata cu privire la ceea ce vi se intampla.
legally a scris:

Vorbiti cu veciunul sa isi mute cotetele, altfel amenintati-l ca il reclamati autoritatilor , respectiv garzii de mediu. Din cate stiu , in mediul urban este interzisa creseterea animalelor de scrificu.

Tot cam asa stiu si eu.
Mergeti la primarie intrucat ei se ocupa de porci si de gaini.
Faceti o sesizare si urmeaza sa va raspunda in scris.

Alte discuții în legătură

Crescatorie de gaini si porci langa locuinta vecinului dianami dianami Buna seara, Unde trebuie sa ma adresez daca vecinul creste gaini si porci (langa casa mea) iar mirosul si zgomotul provenit de la animale este deranjat ... (vezi toată discuția)
Cresterea porcului la 3m de ferestrele casei mele SophiaMS SophiaMS Buna ziua, Locuiesc de 2 luni intr-o localitate rurala lipita de orasul Constanta. Vecinul meu are cocina porcului la 2,5 - 3m distanta de la ferestrele ... (vezi toată discuția)
Constructie 13anamb 13anamb buna ziua -De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)