avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare intreprindere individuala

Doresc sa stiu ce acte sunt necesare pt. infiintarea unei intreprindere individuale si daca este obligatoriu sa atasez si dovezi de atestare profesionala?Firma vreau sa o fac pe numele meu,iar sotul sa fie angajat.Activitatea firmei va fi vidanjari.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:50, 11 Mai 2016
La infiintarea unei I.I., pentru anumite profesii, se cere atestare profesionala, dar nu cred ca este si cazul acesta. Trebuie sa verificati la Oficiul Registrului Comertului de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nevoie de diploma sau atestat pentru deschiderea unei ii - magazin naturist - ? DanyD DanyD Pentru deschiderea unei Intreprinderi individuale - magazin naturist - persoana in cauza are nevoie de diploma sau atestat in acest domeniu? Multumesc. (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala IONELA TUDOR IONELA TUDOR Doresc sa infiintez intreprindere individuala de prestari servicii in domeniul sanitar ( verificare tensiune arteriala, verificare glicemie, injectii la ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala Alina1132 Alina1132 Buna ziua! M-ar interesa sa infiintez o intreprindere individuala cu activitate pentru un magazin online. Am inteles ca este mult mai avantajos decat un ... (vezi toată discuția)