am primit azi de la finante o notificare prin care ma instiinteaza ca nu mi-au aprobat cererea zic ei de regim derogatoriu, pe motiv ca nu am depus oblig.de plata la bugetul de stat!firma de cand am infintat-o din 2005 este declarat inactiv, acum cu impozitul forfetar am vrut sa-l suspend! nu inteleg ce le trebe, le-am sunat, din pacate is niste babe, care nu-mi explica nimic. ma ajuta cineva?
Daca nu vi s-a aprobat regimul derogatoriu, va trebui sa depuneti in continuare acele declaratii pe care le-ati depus si anterior. In rest, suspendarea activitatii firmei ramane valabila si asta este cel mai important, sa nu platiti de ex. impozitul forfetar....
Imp. forfetar
crea
Firma are activitatea suspendata din data de 14.12.2006 pana 13.12.2009 Am anuntat ANAF-ul judetean , prin depunerea unei copii dupa Hotararea AGA.( ca nici ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate
JENIFER
Daca in clasa 6 nu am decat cheltuieli cu amortizarea si in clasa 7 venituri din dobanzi de pe extrasul de la banca pot suspenda activitatea firmei pe 3 ani?Si ... (vezi toată discuția)