avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale mi s-a respins cererea de suspendare srl de finanate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

mi s-a respins cererea de suspendare srl de finanate

am primit azi de la finante o notificare prin care ma instiinteaza ca nu mi-au aprobat cererea zic ei de regim derogatoriu, pe motiv ca nu am depus oblig.de plata la bugetul de stat!firma de cand am infintat-o din 2005 este declarat inactiv, acum cu impozitul forfetar am vrut sa-l suspend! nu inteleg ce le trebe, le-am sunat, din pacate is niste babe, care nu-mi explica nimic. ma ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 18:21, 12 August 2009
Daca nu vi s-a aprobat regimul derogatoriu, va trebui sa depuneti in continuare acele declaratii pe care le-ati depus si anterior. In rest, suspendarea activitatii firmei ramane valabila si asta este cel mai important, sa nu platiti de ex. impozitul forfetar....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imp. forfetar crea crea Firma are activitatea suspendata din data de 14.12.2006 pana 13.12.2009 Am anuntat ANAF-ul judetean , prin depunerea unei copii dupa Hotararea AGA.( ca nici ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma suspendata DavidOctavian DavidOctavian Buna ziua.Am si eu o intrebare.O firma suspendata mai are nevoie sa depuna bilanturi? Contabilul firmei ar trebui sa stie asta? (vezi toată discuția)
Suspendare activitate JENIFER JENIFER Daca in clasa 6 nu am decat cheltuieli cu amortizarea si in clasa 7 venituri din dobanzi de pe extrasul de la banca pot suspenda activitatea firmei pe 3 ani?Si ... (vezi toată discuția)