avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cerere si decizie suspendare contract
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cerere si decizie suspendare contract

Va rog daca se poate un model de cerere pe care o face salariata cand intra in CCC si un model de decizie facuta de angajator pentru suspendare contract
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 11 Mai 2016
1. DOMNULE/DOAMNA___________________,

Subsemnata/Subsemnatul _____________________________________, avand functia de _______________________________________________, in cadrul _______________________________, va rog a-mi aproba, incepand cu data de __________________________, concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de _ ani, respectiv data de ........ acordate in conformitate cu prevederile art. 2 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.
Anexez copie de pe certificatul de nastere a copilului .

Semnatura Data

2. decizie suspendare c.i.m.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil petronel11 petronel11 Buna ziua, Avem o colega care are CIM incheiat pe perioada determinata. Ea este in concediu pentru crestere copil din mai (a optat pentru 1 an). CIM expira ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil VitOtilia VitOtilia Buna ziua! Am urmatoarea situatie: un angajat (a carei sotie este casnica) doreste sa primeasca indemnizatia pentru crestere copil pentru acesta din urma in ... (vezi toată discuția)
Concediu de cresterea copilului cliviaus10 cliviaus10 Sunt mama unui copil de un an si sase luni. Am revenit la munca cu cateva zile inainte de a implini copilul un an. Sunt in perioada in care dispun de ... (vezi toată discuția)