Buna as dori va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns sa stiu si eu despre ce e vorba..Am fost azi la pescuit asa de plictiseala si sa ne mai relaxam impreuna cu 2 amici.Stateam linistiti pe balta si niste voinici aruncau cu plasa .Un pescar s-a suparat a chemat politia.Stiind ca nu avem permise de pescuit ne-am strans sculele si am plecat.Inainte sa intram in masina apare un sef de post cred care ne legitimeaza si ne invita in urmatoarea zi la ora 9 la sectia de politie din comuna respectiva..dar totusi pe ce motiv sau cum ca noi eram departe de balta eram doar cu niste betze in mana..Un raspuns va rog..PS:"daca nu ma prezint ce se intampla?"
Daca v-a facut doar o invitatie verbala, nu este nevoie sa mergeti pentru ca citatia se face in scris cu indicarea tuturor datelor de identificare, ori in cazul dvs. banuiesc ca nici nu stiti despre ce e vorba (asta daca nu cumva pe balta respectiva era "pescuitul interzis" marcat prin semne specifice)...din pacate cu politia rurala e mai dificil!
Daca nu va notat datele si nu va citat oficial, eu zic sa stati linistiti.
Daca sunteti din localitate si seful de post va cunoaste ,eu zic sa colaborati...
Desi vine cam tarziu post-ul meu, v-ati gandit ca ar fi putut sa va cheme in calitate de martori vis-a-vis de cele intamplate la balta respectiva?
In ce priveste faptul ca ati fost prins cu ustensilele de pescuit asupra dvs langa balta nu cred ca este cazul sa va faceti probleme daca "va tineti batosi" ca nu ati pescuit. Pur si simplu ati vrut sa o faceti dar v-a mustrat constiinta si ati hotarat sa plecati pentru ca nu aveati permis. Cam asta ar fi.
Va veti prezenta la postul de politie si solicitati lamuriri.In opinia mea ,va considera martori oculari la cele reclamate si va va solicita declaratii de martor.