avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate extratabulara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate extratabulara

Buna ziua,

Intentionez cumpararea unui spatiu comercial prin participarea la licitatie. Pe publicatia de vanzare apare informatia ca spatiul este construit pe un teren al unei persoane fizice, respectiv: "EXTRATABULARĂ – construită pe terenul unei persoane fizice". Am luat legatura cu persoana fizica care nu vrea sa vanda terenul si spune ca va cere o chirie de 1500 EUR doar 40mp de teren, in conditiile in care chiria in zona nu e mai mult de 15 eur/mp. Exista vreo cale prin care se poate stabili o chirie de catre instanta sau prin care pot deveni proprietar pe terenul de sub constructie.

Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Mai 2016
M3gara, utilizator

Alte discuții în legătură

Obligatii adjudecant ariaint ariaint Intentionam sa participam la o licitatie in situatia urmatoare Creditoare Banca Debitor: o societate comerciala , creanta din titlu 4 mil EUR Garant: ... (vezi toată discuția)
Ipoteca de rangul 1 criss_rebecca criss_rebecca buna ziua! am si eu o problema am facut un inprumut la o persoana fizica prin act notarial acum un an si am pus ipoteca pe casa si terenul aferent . am o ... (vezi toată discuția)
Imobil licitatie publica Miiia Miiia Buna ziua . Am gasit un anunt in legatura cu un imobil (sediu de firma -casa) scos la licitatie de catre o firma specializata in insolventa , imobilul ... (vezi toată discuția)