avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ipoteca de rangul 1
Discuție deschisă în Executare silită

ipoteca de rangul 1

buna ziua! am si eu o problema am facut un inprumut la o persoana fizica prin act notarial acum un an si am pus ipoteca pe casa si terenul aferent . am o problema casa este formata din patru nivele fiecare nivel avand cate150 mp dar in cartea funciara nu figureaza decat 150 mp construit plus terenul aferent curtii iar restul etajelor nu apar in niciun act nu exista autorizatie nu exista nimic /:: la notar imprumutul sa facut in baza actelor existente de vanzare cumparere unde sunt trecute urmatoarele: constructie 150 mp si teren care formeaza curtea ;acum eu am o mare nelamurire in cazul se va ajunge la un caz extrem cel care mi_a imprumutat bani poate executa silit toata proprietatea?astep raspuns multumesc:((
Cel mai recent răspuns: Baloniu Catalin , Executor judecatoresc 23:56, 5 August 2010
Se executa doar ce este prevazut in contractul de imprumut si in actele de propietate,dar....va urma un alt proces pt.ca dvs.sa aveti acces pentru a intra in acea parte a cladirii care nu este prevazuta in actul de propietate.
stimati domni disc despre o constructie tabulara si alta extratabulara...executorul va sol incuviintarea ex sil imob...va incepe procedura ..cind va intocmii procesul verbal de sit imob va constata aceasta constructie extratabulara...se vor evalua cele 2 costructii si daca ele apartin imprumutatului va putea sa vanda cele 2 constructii...cu actul de adjudecare se va adresa org abilitate sa intre in leg..concluzia este ca treb sa platesti imprumutul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diverse probleme legate de o constructie fara autorizatie biliargiul biliargiul In primul rand buna ziua. In al doilea rand as dori consilierea dumneavoastra in urmatoarea situatie.Locuiesc intr-o casa construita de tatal meu fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! solicit un raspuns juridic privind urmatoarea situatie. ... vaelo vaelo Buna ziua! Solicit un raspuns juridic privind urmatoarea situatie. Am cumparat un apartament de 30,51 mp si balcon de 4,22 mp in suprafata totala de 34,73 mp, ... (vezi toată discuția)
Teren pe firma casa casa buna seara! Am achizitionat un teren prin credit ipotecar pe firma, unde eu si sotul meu suntem unici asociati si administratori. Vrem sa costruim o casa ... (vezi toată discuția)