avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... temei legal+competenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

temei legal+competenta

referitor la executarea silita unei societati, de catre salariatul acesteia.

Avem societatea "A", a carei conturi sunt poprite. Ulterior se constata ca cel care a demarat procedura executarii silite, nu este salariatul societatii respective. S-au facut adrese atat la executor, cat si la societatea B (s-a aflat ca isi desfasoara activitatea in alta firma/companie) si bineinteles fara rezultat.
Daca actionez in instanta, care este temeiul legal, plata nedatorata? Menttionez ca executarea are la baza plata unui spor, deci constituie si un litigiu de munca. Dar eu, ca societate, care nu am avut nici o relatie contractuala cu respectivul salariat si totusi am avut contul poprit in numele lui, pe ce temei legal imi intemeiez cererea?
Pot invoca si C.M. ?
si la care instanta ma adresez?
multumesc

Alte discuții în legătură

Cheltuieli suspendare executare silita laura-jurist laura-jurist buna ziua angajatii unei companii nationale cu o sentinta executorie impotriva companiei. au demarat actiunea de executare silita, s-au poprit conturi si ... (vezi toată discuția)
Mai pot face ceva??? Andrei T Andrei T am si eu o problema in legatura cu executarea silita. am solicitat executarea silita impotriva unei societati debitoare. singurele bunuri pe care le detinea ... (vezi toată discuția)
Poprirea tertilor de catre finante cristi.statescu cristi.statescu In cazul in care s-a primit de la finante o poprire pentru creantele datorate ale unui colaborator, dar in momentul respectiv nu exista nici-o suma. S-a facut ... (vezi toată discuția)