Buna ziua
va rog ma puteti ajuta
am o problema
urmeaza sa angajez o pers la cluj , firma are sediul in timisoara, pers este din campa turzii, am vrut sa o trecem cu munca la domiciliu dar refuza
pers care se va angaja doreste adresa clientului ca asa are si in contractul PFA
SAU poate trece adresa unde sta in chire pe baza declaratiei de mana?
sau ce optiune poate fi in cazul in care firma nu are punt de lucru in cluj?
In c.i.m. se poate mentiona adresa de unde sta cu chirie , astfel:
A. Partile contractului
Angajator - persoana juridica/fizica ................ , cu sediul/domiciliul in .............. , inregistrata la registrul comertului/autoritatile administratiei publice din ................ sub nr. ............... , cod fiscal .............. , telefon ............. , reprezentata legal prin ................ , in calitate de .................. ,
si
salariatul/salariata - domnul/doamna .................... , domiciliat/domiciliata in localitatea .............. , str. .............. nr. ..... , judetul ............ , posesor/posesoare al/a buletinului/cartii de identitate/pasaportului seria ........ nr. ....... , eliberat/eliberata de ........... la data de ........... , CNP ................. , adresa de resedinta ......................................... , am incheiat prezentul contract individual de munca in urmatoarele conditii asupra carora am convenit:
doamna va fi agent comercial, s va avea si mnca de teren (relationarea cu clientii) si atunci se trece altceva la locul desfasurarii activitatii?ca nu stiu cum sa procedez ca nu doreste nici adresa de chirie....