avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CONDİTİİ PROMOTİİ
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CONDİTİİ PROMOTİİ

Buna ziua. In cazul in care import ca importator unic sub brand propriu produse care au in interiorul ambalajului cartonase cu premii pe care castigatorul le ridica direct din magazin, ce autorizatii sau aprobari sunt necesare? Mai este nevoie de regulament? Multumesc

Alte discuții în legătură

Raportare ambalaje la fondul de mediu radulescuflore radulescuflore Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri la raportarea ambalajelor introduse pe piata: - daca achizitionez paleti de lemn de la o firma producatoare din ... (vezi toată discuția)
Deschidere noi puncte delucru (magazine) fany62 fany62 SA are hotararea AGA si doreste deschiderea noi puncte de lucru (magazine) in alte localitati de ce aprobari are nevoie tinand cont ca se vor deschide in ... (vezi toată discuția)
Importul de produse de make-up ale unor branduri deja existente aici, este ilegala? ina_enache ina_enache Buna ziua. Astazi vin cu o intrebare la care am primit raspunsuri contrare in ultima perioada. Detin un mic magazin de cosmetice si as dori sa ma extind. IN ... (vezi toată discuția)