avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere noi puncte delucru (magazine)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere noi puncte delucru (magazine)

SA are hotararea AGA si doreste deschiderea noi puncte de lucru (magazine) in alte localitati de ce aprobari are nevoie tinand cont ca se vor deschide in locatii inchiriate de la ale firme. Sunt necesare avizari, inregistrari la Primare (produsele oferite sunt purtatoare de ambalaje din carton,hirtie) Directia Financiara din raza localitati respective sau Judetul respectiv. Mentionez ca societatea are aprobarea AGA.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:00, 10 Mai 2010
Pentru deschiderea punctelor de lucru aveti nevoie de dovada detinerii spatiilor respective.
Daca la punctul de lucru vor exista mai mult de 5 angajati, aveti obligatia sa va inregistrati la Adm fin din raza punctului de lucru.
In momentul inregistrarii punctului de lucru la ORC, trebuie sa completati o declaratie pe propria raspundere pt obtinerea avizelor.
Dupa autorizarea punctului de lucru mai obtineti o autorizatie de functionare de la Primaria aferenta pct de lucru.
Alte autorizatii- in functie de obiectul de activitate desfasurat
Hotarare AGA. Contract de inchiriere. Certificat fiscal de la primarie ca pe spatiile respective nu sunt taxe si impozite restante. Declaratiile pe care le dati la ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru srl bernix bernix Dragii mei, tre\' sa infiintez un punct de lucru si am oaresce nelamuriri: 1. Tre\' sa am Certificatul de Inmatriculare preschimbat? 2. in afara de ... (vezi toată discuția)
Autorizare mediu catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Am infiintat o firma, am toate actele inclusiv RO-ul si contul. Sediul social in bucuresti - s6 si vreau sa deschid un punct de lucru in ilfov si ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru ramona.c ramona.c Trebuie sa declar ca punct de lucru un spatiu inchiriat si contabilul mi-a spus ca pasii sunt: -Proprietarul trebuie sa mearga la Administratie cu 3 exemplare ... (vezi toată discuția)