avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil

Buna ziua ,

Am si eu o nelamurire, am achizitionat un imobil la o executare silita , l-am achitat in termen de 30 de zile iar acum astept inscrierea in cartea funciara pe mine ca proprietar . Dupa aceasta cand as putea intra in imobil dat fiind faptul ca fostii proprietari nu sunt de gasit , sunt plecati la munca in strainatate si nu putem lua legatura cu ei pentru a veni si a elibera imobilul .

Pot sa intru in imobil dupa ce ies actele de la cartea funciara ?
Trebuie sa apelez la o procedura speciala ? (executorul imi mentiona de o evacuare silita care costa si aceea in jur de vreo 2000-2500 RON ceea ce as vrea sa evit sa arunc bani aiurea fara sa fie nevoie.)

In cazul in care intru in casa dupa ce ies actele de la cartea funciara , poate exista vreo consecinta legala ?
Ce se intampla cu bunurile aflate in imobilul respectiv (in cazul in care este vreunul) ???
Va rog sa ma ajutati ,
Executorul care s-a ocupat de caz este foarte zgarcit in a oferi informatii .
Va multumesc !
O zi buna !

Alte discuții în legătură

Evacuarea imobilului adjudecat! Davrox Davrox Am participal la o licitatie a unui apartament si am fost declarat adudecatar. Am depus banii si am primit actul de adjudecare. Acum va trebui sa recurg la ... (vezi toată discuția)
Apartament din executari silite anonimiu anonimiu daca cineva achizitioneaza un apartament din executari silite cum intra in posesia contractului de cumparare.Cine apare ca vanzator in contract si semneaza ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil fara carte funciara. riscuri suplimentare? DEXX DEXX Sunt interesat sa achiziţionez un apartament prin procedura executării silite. Imobilul nu este inscris in cartea funciară, somatia executorului fiind ... (vezi toată discuția)