avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme Protectia Consumatorului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme Protectia Consumatorului

Detin un punct comercial care nu genereaza gunoi..
Firma Salubris care deserveste localitatea ma obliga sa inchei un contract pentru minim 3 m cubi gunoi cu toate ca eu am cerut sa se incheie pentru 1 metru cub fiind mai mult decat suficient.
Am primit somatie ca daca in cel mai scurt timp nu ma supun incheierii contractului cum l-au trimis ei cu cantitatea obligatorie voi fi amendata fiind in vigoare o Hotarare a Consiliului Local care obliga la incheierea de contract.
Am sesizat acest abuz al acestei firme care detine monopolul serviciului de salubrizare catre A.N.P.C.
A.N.P.C mi-a comunicat ca cererea mea nu poate fi solutionata deoarece institutia apara doar interesele persoanelor fizice.
Ce se poate face pentru a imi apara interesele si a fi protejat de acest abuz ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Pfa /persoana juridica sau persoana fizica? vasile15 vasile15 ce este un pfa?persoana fizica sau juridica?intreb fiindca am mers sa inchei un contract de salubrizare,iar de la salubris mi s-a spus ca eu sunt persoana ... (vezi toată discuția)
Plata gunoiului IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Vă rog,să-mi spuneti dacă este corect (legal) ca,pentru plata gunoiului,în orasul Tg-Jiu, pretul să fie stabilit de Consiliul Local,pentru o ... (vezi toată discuția)
Contract salubrizare mirunaalexe mirunaalexe buna ziua. a venit o doamna la noi la usa sa ne dea amenda ca nu avem contract de salubrizare si eu nu stiu de unde sa o iau. este obligatoriu ? eu stau cu ... (vezi toată discuția)