Buna. Verisorul a fost in Cig, insa cand s-ar fi reintors la munca a constatat ca firma era lichidata, insa el figura cu cartea de mnca neinchisa. La itm m-au trimis la instanta.
Pe cine dau in judecata? si cer obligarea recl sa opereze modificari in CM? sau sa constate ca firma e lichidata si sa dispuna inchiderea cartii de munca?
nu stiu cand a expirat contractul colectiv de munca. din cate cunosc, dupa 2011 nu s-a mai facut contr colectiv. Insa, ultima inscriere a fost modificare salariu si intrarea in CIC - din 2013. Probabil ca s-au facut mentiuni in acest sens la ITM, cert este ca lichidatorul nu a tinut cont de el si nu s-au facut formalitatile in vederea reglementarii contractului lui de munca. Acum ce este de facut?
Cred ca ar trebui sa reveniti cu date exacte, intrucat este posibil ca pentru informatiile postate de dvs. puteti primi sfaturi gresite.
Am mentionat anterior ca , incepand cu 01.01.2011, nu se mai fac inscrieri in carnetele de munca, iar dvs. ati mentionat " ultima inscriere a fost modificare salariu si intrarea in CIC - din 2013", ceea ce nu este posibil avand in vedere reglementarile actuale.
CCC = concediu pentru cresterea copilului si nu inseamna contract colectiv de munca la care v-ati referit dvs.