avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Drepturi de autor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Drepturi de autor

Buna ziua!
Am achizitionat de curand cateva cursuri pentru examenul de titularizare de la un centru de meditatii din targoviste.Recent le-am incarcat pe un grup de facebook deoarece am vrut sa ii ajut si pe ceilalti.(sunt multe persoane care nu isi permit sa dea 170 lei respectiv 280 lei pentru ele,si m-am gandit sa fac un bine).
Dupa ce au vazut postarea,reprezentantii centrului m-au amenintat cu trimiterea in instanta deoarece au spus ca au drepturi de autor asupra documentelor.Dupa mesajul primit,am hotarat sa le sterg.
Pot sa ma dea in judecata doar pentru ca le-am postat pe un grup social?
Eu nu am pretins nici o taxa din contra,ei sunt cei care le vand contra unor sume de bani.

Alte discuții în legătură

Cumparare cursuri fara chitanta alexlupsa1 alexlupsa1 Buna ziua! Am achizitionat de curand cateva cursuri pentru examenul de titularizare de la un centru de meditatii din targoviste.Recent le-am incarcat pe un ... (vezi toată discuția)
Hartuirea online Chronical Chronical Salut, Fosta mea prietena a vrut sa ma santajeze cu niste conversatii.... am dovezi in care prietena ei admite ca are conversatii trimise de prietena mea... ... (vezi toată discuția)
Dovezi facebook Radu123x Radu123x Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)