avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA La preluare firma cu TVA se pastreaza TVA-ul?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

La preluare firma cu TVA se pastreaza TVA-ul?

Buna ziua, in cazul preluarii unui SRL (cesiune totala de parti sociale si schimbare administrator) care este platitor de TVA, imi puteti spune daca se pastreaza TVA-ul? Sau trebuie sa fac iar cerere ptr platitor de TVA?
De asemenea m-ar ajuta mult si daca mi-ati spune de ce acte am nevoie sa preiau un SRL.9am gasit pe net multe informatii dar difera foarte mult).
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:53, 17 Mai 2016
Se pastreaza, posibil sa ceara anaful 088.
Actele - vb cu un avocat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul 050 niko79 niko79 Buna ziua! Am un SRL care isi schimba sediul din Bucuresti in jud. Galati. Am vrut sa depun 050 si de la Galati spun ca obligatoriu trebuie depus si 088 ... (vezi toată discuția)
Declaratia 088- introducere asociat nou vandekamp vandekamp Declaratia 088 va trebui depusa daca se introduce un nou asociat prin marire de capital social? Pe siteul ANAF scrie ca ar trebui sa depunem doar in caz de ... (vezi toată discuția)
Preluare srl serganro serganro Buna Ziua , As dori sa preiau o SRL de la cineva si as avea urmatoarele intrebari . 1- Cum ma asigur ca SRL-ul nu are datorii ?. 2- Ce documente sunt ... (vezi toată discuția)