avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obiectiuni expertiza contabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obiectiuni expertiza contabila

Buna ziua,
Am un proces pe rol cu obiectul "contestatie la executare" pentru sume de bani datorate de angajator in urma unei hotarari judecatoresti.
Am executat silita angajatorul, sumele fiind calculate in baza unei expertize contabile extrajudiciare.
Sumele de bani mi-au fost platite si ulterior angajatorul a facut contestatie la executare.
Pe parcursul acestui dosar s-a efectuat o expertiza contabila. Mentionez ca am avut angajat un avocat. Acesta, desi expertiza nu imi era favorabila si era gresita, nu a formulat obiectiuni la fond. Pe fond contestatia la executare a fost admisa.
Acum am renuntat la serviciile avocatului si nu stiu daca pot formula obiectiuni la raportul de expertiza in faza de apel sau cum sa procedez.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: LOREDANITA , utilizator 13:50, 18 Mai 2016
Nu mai puteti formula obiectiuni in apel la o expertiza contabila efectuata la judecarea in fond a cauzei,trebuia sa faceti obiectiuni la judecarea in fond a cauzei.
Si cum mai pot rasturna concluziile expertizei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza extrajudiciara ContSters315143 ContSters315143 Daca refuz o expertiza tehnica extrajudiciara, pentru ca nu mi se pare subiectiva, pot fi totusi de acord cu propunerea expertului (care a facut-o) in ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila extrajuduciara ceruta de politisti? serban.mirela74 serban.mirela74 Politia poate cere expertiza contabila extrajudiciara?Pot sa formulez obiectiuni asupra acesteia sau o pot respinge? Detalii: Intr-un dosar de cercetare ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)