Buna ziua.Va rog lamuriti-ma in urmatoarea privinta referitoare la Legea darii in plata, si anume: articolul 5 alin (3) prevede ca odata cu formularea notificarii se suspenda orice plata.
Eu am fost executata silit si acum am poprire pe salariu.
Am depus notificarea la sediul central al bancii (cu confirmare de primire), la sucursala judeteana a bancii cu numar de inregistrare (de unde am ridicat creditul), la sediul BEJ (tot cu confirmare de primire), care a trimis adresa de infiintare a popririi.
Acum ar trebui sa trimit o copie a notificarii inregistrate si la angajator, pentru a nu imi mai popri suma, pana la scurgerea celor 30 de zile pana la care banca trebuie sa dea un raspuns??
Multumesc!
Angajatorul are calitatea de tert poprit si va actiona numai la comunicarea executorului judecatoresc, dar puteti trimite si.dvs.ptr.informare tert poprit(angajator).
Trimit o adresa la care anexez copia notificarii catre banca si catre BEJ cu numar de inregistrare.
Nu se poate face sistarea popririi decat in baza adresei de la BEJ?
Cesiune creante
discover
Situatie : tert popritul unui debitor plateste in conturile indicate de executor o parte din bani ,repr valoarea fact scadente la acel moment si la cateva ... (vezi toată discuția)