avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum pot depune o contestatie in contencios ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum pot depune o contestatie in contencios administrativ?

Am fost operat pe cord deschis.Sunt pensionat de boala si am facut dosar de handicap.Desi la bolile care se incadreaza la handicap accentuat sunt trei diagnostice care l-e am si eu ,serviciul pentru handicapati a considerat ca nu ma incadrez la grad de handicap.Am facut contestatie in februarie si dupa trei luni a venit raspunsul ca diagnosticul N18 se incadreaza la gradul de handicap usor.Problema este ca diagnosticul N18 -insuficienta renala acuta ,eu nu l-am avut niciodata.Diagnosticele mele sunt 125.2,150,110,125.9,121,123.Toate sunt legate de inima ,nicidecum de rinichi.

Alte discuții în legătură

Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap stefan2012 stefan2012 am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, Sotul meu in varsta de 38 de ani a fost diagnosticat la varsta de 16 ani cu poliartrita reumatoida. Boala e evoluat in tot acest timp dar fara a ... (vezi toată discuția)
Dosar handicap copil Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua, in urma depunerii dosarului de handicap am primit neincadrarea in grad de handicap pe motiv ca diagnosticul copilului nu este prevazut in lege, cu ... (vezi toată discuția)