avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarizare

Buna ziua.As avea o intrebare legata de salarizarea din sectorul bugetar.Lucrez in spital de Psihiatrie de 20 de ani pe post de muncitor bucatar ,dar vechimea totala este de 32 de ani numai ca sunt din alt domeniu.Poate sa imi spuna cineva daca sunt incadrata corect la salariu.Eu o sa redau un fluturas de salariu. Salar baza 1421,zile lucrate23,ore 184.,vechime 25% suma 1421 in zile nelucratoare 32 ore 200 ron spor conditii periculoase 50% 427 Salar brut 2048 Deduceri 200,baza de impozit 1678,Retineri: imp.16% 268;sanatate;5,5%;113,C.A.S.10,5%,215; somaj,0,5%,10; sindicat ,20 alte retineri,5;suma tichete de masa188 Rest de plata;1417 .Si mai avem spor de preventie de 11%,si stabilitatea de 7% care su sunt la vedere pe fluturas .Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Salariu muncitor calificat in sanatate florinacocolina florinacocolina Buna seara.As avea si eu o intrebare,va rog foarte mult sa ma lamuriti intr-o privinta;sunt angajata la un spital ca si muncitor bucatar la blocul alimentar,am ... (vezi toată discuția)
Calcul salarii codrutamaria6 codrutamaria6 cum se calculeaza salariul in sanatate (vezi toată discuția)
Calcul salarial stefania78 stefania78 v-as ruga sa imi explicati cum s-au facut calculele salariale pe acest fluturas,pentru ca la o parte din el nu inteleg la ce s-au facut raportarile ... (vezi toată discuția)