avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... salariu muncitor calificat in sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

salariu muncitor calificat in sanatate

Buna seara.As avea si eu o intrebare,va rog foarte mult sa ma lamuriti intr-o privinta;sunt angajata la un spital ca si muncitor bucatar la blocul alimentar,am o vechime de peste 30 de ani iar de la 01 august sa dat grila de salarizare pentru tot personalul din sanatate mai putin pentru noi deoare ce am fost trecuti personal tesa.Va rog sa ma ajutati si daca cinava poate sa imi spuna cat ar trebui sa fie salariul unui muncitor calificat din sanatate,Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: florinacocolina , utilizator 15:22, 12 Octombrie 2016
Salariul dvs. este cel din contractul de munca. Daca aveti un sindicat , adresati-va liederului.
Nu ne arata nimeni nici contractul nici actuala grila nu stiu de ce atata mister si sunt foarte iritati daca am solicitat sa imi arate daca sunt incadrata corect.Am sa redau un fluturas de salariu:Salar baza:1421 Vechime 25% Lucrate 22 zile 176 ore Suma 1421 ZNL 32 suma 258 Spor conditii periculoase 50% suma 427 SALAR BRUT 2106 Deduceri 180 Baza impozit 1557 RETINERI impozit 16%---249 sanatate 5.5%---116 C:A:s 10,5%---221 somaj0,5%---11 sindicat--21 alte retineri--5 Rest de plata1483 Mentionez caci avem si un spor de stabilitate si prezentie.Va multumesc pentru intelegere
sunteti incadrata corect, tot ce nu este parte medicala, este considerat personal TESA, si intradevar conform aberantei legi 20/2016 salariile au fost majorate doar pentru partea medicala, ceilalti ptr legiuitori nostri chiar nu exista din pacate.
Va rog sa ma scuzati am inteles ca nu sunt personal medical dar deservesc bolnavi eu gatesc pentru bolnavi nu pentru alte persoane,asa cum medicul are treaba lui ,asisrenta treaba ei tot asa si muncitorul bucatar munceste tot pentru hrana bolnavilor.Ce nu am inteles eu este cum sa constatat caci eu as fi personal TESA? Inainte eram personal auxiliar asa ca ingrijitoarele de curatenie,ca si brancardieri si deodata m-am trezit incadrata la personalul TESA.Specific caci eu am si calificare de infirmiera.
Poate cineva ca sa imi spuna care a fost grila de salarizare pentru personalul care nu sa incadrat in grila de la 01 aug inainte de aceasta ordonanta.va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare florinabubulina florinabubulina Buna ziua.As avea o intrebare legata de salarizarea din sectorul bugetar.Lucrez in spital de Psihiatrie de 20 de ani pe post de muncitor bucatar ,dar vechimea ... (vezi toată discuția)
Salarizare cucuvea cucuvea buna seara si cracun fericit In data de 28 11 2011 am depus o cerere la locul de munca prin care am solicitat sa mi se spuna care este grila de salarizare ... (vezi toată discuția)
Grila de salarizare igna_florin igna_florin va rog sa am ajutati, trebuie sa ma ocup de contractul colectiv de munca la o firma de transport, si am nevoie de grila de salarizare dar nu stiu cum sa impart ... (vezi toată discuția)