avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrari contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrari contabile

La inceputul exercitiului N intreprinderea ALFA obtine o subventie de 20000 um pt achizitia unui exhipament tehnologic al carui cost este de 50000 um. Durata de utilizare estimata pt acest activ este de 5 ani iar metoda de amortizare este cea liniara. La sfarsitul exercitiului N+2, ALFA este obligata sa ramburseze 80% din subventia primita. Care sunt inregistrarile aferente exercitiului N, N+1 si N+2 conform IAS daca intreprinderea a recunoscut subventia ca venit in avans?

Alte discuții în legătură

Problema contabilitate iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema Întreprinderea Alfa achizitioneaza o cladire la costul de 100.000 lei cu terenul aferent al carui ... (vezi toată discuția)
Amortizare la leasing financiar mihanego mihanego in cazul unui leasing financiar(autoturism) am calculat rata de amortizare la valoarea de achizitie(in care este inclusa si vaoarea reziduala); problema este ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar pfa gina.lucia gina.lucia Buna ziua, Am niste neclaritati referitoare la LEASINGUL FINANCIAR. Presupunem urmatoarele date : Un PFA achizitioneaza un utilaj in leasing financiar. ... (vezi toată discuția)