avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrari contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrari contabile

In vederea constituirii o societate pe actiuni a efectuat urmatoarele cheltuieli : taxe Reg Com 1000ron, onorar avocat 1500lei, ch cu emisiunea si vanz de actiuni 1400ron. Ch de constituire sunt capitalizate si amortizate in 5 ani.
Cf OMFP 1802/2014 sa se contabilizeze: - recunoasterea ch de constituire si amortizarea lor pe per maxima admisa de omfp 1802/2014

Alte discuții în legătură

Capitalizare camioane leasing operational florica.vochide florica.vochide buna seara,pot face aceasta capitalizare daca este vb de reparatii aduse camioanelor ce sunt parte a unui contrat de leasing operational pentru o societate cu ... (vezi toată discuția)
Mijloc fix LILIANAUTU LILIANAUTU Am avut inchiriata o masina pentru care s a achitat lunar chiria in baza unui contract si la sfarsitul perioadei am trecut masina in patrimoniu firmei.Am ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila reparatie mijloc fix camila2013 camila2013 In cadrul unui mijloc fix (ex masina cusut) se inlocuieste o piesa din cauza careia utilajul respectiv nu mai functiona. Cum se inregistrea in contabilitate ... (vezi toată discuția)