avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere talon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere talon

Buna dimineata,
Am avut masina avariata (aripa dreapta ). In termenul de 30 de zile am inlocuit aripa dar nu am vopsit-o in culoarea masinii. Daca circul cu ea asa si ma opreste politia imi poate retine talonul?

Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: dio2016 , utilizator 06:31, 21 Mai 2016
Daca in termenul de 30 de zile nu ati remediat defectiunea si nu ati adus aspectul exterior al vehiculului la forma anterioara evenimentului si daca va asumati responsabilitatea sa circulati pe drumurile publice,automat va asumati si riscul ca in cazul unui control in trafic sa vi se retina talonul,inclusiv sa va fie aplicata amenda
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare cirnu cirnu Bună seara,am și eu o întrebare dacă îmi cumpăr o mașină și o trec la impozit pe sectorul de care aparțin și circul cu autovehiculul tot pe numele ... (vezi toată discuția)
Valabilitate dovada reparatie pentru itp. am voie sa circul sau nu? crst_g crst_g Am nevoie de putin ajutor de la cei din domeniu. Am fost sa fac itp-ul acum vreo o saptamana. Nu mi l-a dat, mi-a dat sa schimb pivotii in 30 zile. Ok, no ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto fără fiscal User96 User96 Salut ! Am o problema de curând am achiziționat o masina dar la finalizarea contractului de v/c nu am primit fiscal. Urmând in zilele următoare sa ma ... (vezi toată discuția)