avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto pentru masina inmatriculata in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto pentru masina inmatriculata in 2006, prin leasing

Am si eu o situatie si vreau sa stiu daca se poate recupera taxa auto:

- autoturism a fost cumparat in leasing in 2006 (masina noua)
- am cumparat eu autoturismul in 2015 si am platit taxa auto sau timbrul de mediu sau cum ii zice... (noiembrie 2015)

Se poate recupera aceasta taxa?

Masina a rulat in tara din 2006 pana in prezent, ce sens are taxa aceasta pana la urma? Oare in contractul de leasing banca nu a platit aceasta taxa cand leasingul a fost incheiat?
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2016
liv-ang, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa auto matey2000 matey2000 buna ziua am o intrebare ,recent am incheiat un contract de leasing trebuie sa mai platesc taxa de timbru daca am platit la inceputul contractului taxa de ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu pentru auto inmatriculat dupa finalizare contract leasing (oug 9/2013 art.4 pct.c) pasatmadalina pasatmadalina Am observat ca majoritatea cazurilor de recuperare timbru de mediu se refera la autoturismele aduse din afara tarii si inmatriculate in RO pentru care ... (vezi toată discuția)