avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adresa incompleta contract vanzare-cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adresa incompleta contract vanzare-cumparare auto

Salut,

De curand am achizitionat o masina de la un parc auto in baza unui contract de vanzare-cumparare. Masina este inmatriculata si urmeaza sa fac dosarul pentru impunerea impozitului la primarie. Am observat ca in contract si pe fisa de inmatriculare la adresa mea exista o mica omisiune, astfel: in contract apare Str. XYZ numarul 10 iar in CI-ul meu am Str. XYZ numarul 10-12. Pot avea ceva probleme la primarie/politie avand in vedere ca toate celelalte date sunt conform CI? Numarul 10 nici macar nu exista (ci doar 10-12) pt ca strada are acest tip de numerotari specifice.Am de ce sa-mi fac griji? Multumesc in avans.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:39, 22 Mai 2016
Pentru a preintampina eventuale situatii neplacute ,solicitati emitentului contractului sa completeze adresa integrala
La fel solicitati si completarea fisei de inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare masina second alexandra_03 alexandra_03 Buna ziua, doresc sa cumpar o masina inmatriculata de la cineva si daca este inmatriculata masina inainte de anul 2000 trebuia platita taxa de poluare?, adica ... (vezi toată discuția)
Vanzari auto pastorcici_raimondo pastorcici_raimondo ce pasi trebuie parcursi pt vanzarea unui automobil proprietate catre o alta persoana? (vezi toată discuția)
Vinzare-cumparare masina tiberiussly tiberiussly Buna. As dori sa stiu ce acte sint necesare pentru cumpararea unei masini pe persoana fizica de la o persoana juridica,respectiv ce plati trebuie facute cu ... (vezi toată discuția)