avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit pe locuinta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit pe locuinta

In 2016 mai sunt scutiti refugiatii (conform ordonantei 105/1999) de plata impozitului pe locuinta? (daca da imi puteti da un articol de lege?)

Alte discuții în legătură

Scutire contributie cass tanja64 tanja64 Buna ziua, Sunt pensionara si beneficiara a legii 189/2000. De curand am aflat din presa ca refugiatii politici beneficiari ai acestei legi sunt scutiti, ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil persoană strămutată amariusflorin amariusflorin Bună. Vă solicit lămuriri în următoarea chestiune. O persoană (în vârstă de 62 de ani) are mama (în vârstă de 92 de ani) beneficiară a legii 189 ... (vezi toată discuția)
Sunt scutit de la plata contributiei de asigurari sociale de sanatate ca beneficiar al og 105/1999 dupa tatal decedat? MateiSerban MateiSerban In temeiul legii 154/2021 si a Ordonantei 105/1999 am primit de la Casa de Pensii o decizie si o hotarare ca urmas al tatalui meu. Aceste acte, din cate ... (vezi toată discuția)