avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen - comert cu animale si pasari
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen - comert cu animale si pasari

Buna ziua,
ma ajutati va rog sa identific codul caen pentru comertul cu amanuntul al animalelor si in special pasarilor? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 20:38, 23 Mai 2016
CAEN 4722 Comert cu amanuntul al carnii si al produselor din carne, in magazine specializate

Aceasta clasa include:
-vanzarea cu amanuntul de carne si produse din carne (inclusiv carne de pasare)
Este vorba de animale vii? Încercați:

CAEN 4776
Comert cu amanuntul al florilor, plantelor si semintelor; comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea, in magazine specializate
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2016
Ionica Porumbel, Consultant in arhivarea documentelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt comert ambulant flori adela05 adela05 Ce cod caen imi trebuie pt comert ambulat de flori? Multumesc (vezi toată discuția)
Cod caen comert cu flori arvat_t arvat_t Ce cod caen corespunde ptr comert cu flori,cadouri(aranjamente florale cu dulciuri si bauturi),decoratiuni? (vezi toată discuția)
Infiintarea unul srl-d CuzescuAndra CuzescuAndra Buna ziua, asi dori si eu o informatie cu privire la urmatoarele aspecte: - ce coduri Caen imi trebuie in actul constituitv pentru comercializarea ... (vezi toată discuția)