avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare

Buna ziua! Sunt bibliotecar cu studii medii, treapta IA intr-o biblioteca publica.Am o vechime de 25 de ani. In 2009 am terminat facultatea administratie publica, deci nu biblioteconomie.Mentionez ca am cursuri de biblioteconomie facute cu multi ani in urma.M-ar interesa sa stiu cum pot promova pe un post de studii superioare.Pana acum nu am reusit acest lucru.In aceasta situatie sunt mai multi colegi de-ai mei.Trebuie transformat postul cu acordul ordonatorilor de credite si trebuie sa dam examen? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 23 Mai 2016
Promovarea in grade sau trepte profesionale a personalului contractual din sectorul bugetar se face prin examen, în baza unui referat de evaluare întocmit de şeful ierarhic şi aprobat de conducătorul autorităţii sau instituţiei publice.

REGULAMENT-CADRU din 23 martie 2011 privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice (art.41)
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare personal contractual pe studii superioare conta_bib conta_bib un salariat care a terminat studii juridice sau economice poate fi trecut pe post de bibliotecar studii superioare?Biblioteca este o institutie cu caracter ... (vezi toată discuția)
Salariul bibliotecarului cu studii superioare cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Am rugamintea de a ma lamuri in urmatoarea problema: lucrez de 31 de ani, din care, 21 de ani sunt in cadrul bibliotecii comunale, fiind angajata ... (vezi toată discuția)
Promovare personal contractual sabina84 sabina84 Am o nelamurire referitor la promovare personal contractual, si anume; Sunt bibliotecar la o comuna si am solicitat promovarea in grad profesional , de la ... (vezi toată discuția)