avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cont bancar, confidentialitate tranzactii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cont bancar, confidentialitate tranzactii

Buna ziua! doresc sa va intreb daca un functionar bancar,are voie sa-mi acceseze contul bancar fara acordul meu!am probe in acest sens!Doresc sfaturi in acest sens!Va multumesc!
In ce sens sa il acceseze, sa se uite in el sau sa faca operatiuni?
S-a uitat in contul meu,sa se intereseze daca am bani in cont,(datorez 50e)!
Pai daca lucreaza la banca si intra in atributiunile lui de functionar de banca ...ce daca s-a uitat? S-a intamplat ceva mai departe? Adica ati fost lezat in vreun fel?
Dar secretul profesional unde este?Violarea intimitatii?
care intimitate? ca vorbim de contul dvs de la banca, nu de pusculita dvs de acasa

Totusi cred ca nu ne spuneti contextul in care s-au petrecut lucrurile.
Ca daca vorbiti de secretul profesional inseamna ca informatiile respective au fost transmise catre o terta parte. Si discutia este alta.

Alte discuții în legătură

Banca transilvania- cont fraudat meteorarlg meteorarlg Buna ziua. Am si eu o problema si am mare nevoie de sfatul dumneavoastra. In urma cu 10 zile mi-a fost fraudat contul de la Banca Transilvania si mi-a disparut ... (vezi toată discuția)
Soția îmi vizualizează contul bancar în calitate de angajată a băncii la care e deschis. este aceasta o încălcare a dreptului la viață privată? msbirnec msbirnec Buna ziua, Vreau sa stiu daca se considera incalcarea drepturilor la viata privata faptul ca sotia imi acceseaza/vizualizeaza frecvent contul bancar de la ... (vezi toată discuția)
Abuz si indolenta executor bancar ALEXANDRA TAN ALEXANDRA TAN Buna ziua. Am aflat -cei drept :((-de la o prietena prin ce trece din cauza unui executor care a pus poprire pe conturile ei dar a uitat sa o si ridice dupa ... (vezi toată discuția)