avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

vouchere de vacanta

buna ziua,

avand in vedere ca lucrez intr-o institutie publica din aparatul administrativ, va rog sa imi spuneti in ce masura, in cazul in care actionez in instanta institutia, voi obtine acest drept si anume voucherele de vacanta. exista un precedent ? in ce conditii institutia poate acorda aceste vouchere?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 24 Mai 2016
Nu cred ca aveti vreo sanasa, intrucat legislatia in vigoare nu este inca aplicabila.

art.10 din OUG 57/2015
...
(4) În bugetele pe anul 2016 ale instituțiilor și autorităților publice prevăzute la alin. (1) nu se prevăd sume pentru acordarea de tichete-cadou, prime de vacanță și vouchere de vacanță personalului din cadrul acestora.
multumesc. banuiesc ca nu va fi nimc retroactiv ...oricat de aiurea suna...:)
Din 2011 si pana in prezent am avut acelasi text , numai numarul OUG difera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de vacanta lucian1964 lucian1964 Intrebarea mea este legata de tichetele de vacanta. Daca stie cineva cum se acorda aceste tichete la bugetari? Am o cunostinta la Ministerul Transporturilor ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de vouchere de vacanta? uatscortarunou uatscortarunou Fiind angajat al primariei, pot beneficia de vouchere de vacanta in vara acestui an? (vezi toată discuția)
Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanţă, maria1956 maria1956 Buna seara lucrez in invatamant si nu am primit pana acum vouchere pentru vacanţă,.Ce pot face ca sa beneficiez de acest vouchere pentru vacanţă? Multumesc (vezi toată discuția)