avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce acte trebuie sa insoteasca un transport de marfa?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce acte trebuie sa insoteasca un transport de marfa?

am o firma de timplarie pvc si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare la transportul timplariei la beneficiar
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 20:39, 13 August 2009
aviz de insotire a marfii
Pe langa aviz, factura, certificatul de origine.
alinirimia a scris:

am o firma de timplarie pvc si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare la transportul timplariei la beneficiar

Aveti trei variate:

1- doar aviz de insotire a marfii cu inscriptionarea: "urmeza factura", iar cand se face factura se inscrie pe factura numarul si data avizului
2- doar factura
3- ambele documente

Obligatorie este una din primele doua variante. Ultima este optionala.
Ultima modificare: Joi, 13 August 2009
Oranina Dumitru, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize insotire marfa operatiuni triunghiulare AncaUrda AncaUrda Firma A incheie cu firma B contract de vanzare-cumparare beton. Firma B vinde mai departe catre firma C produsele achizitionate de la A. A emite factura catre ... (vezi toată discuția)
Facturi emise pe numele firmei mele fara ca eu sa le primesc vali2008 vali2008 Buna ziua, am si eu o problema de drept comercial cred.. si anume am un SRL si am colaborat cu o firma cumparind marfa cu factura si eliberind pe loc CEC-uri ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)