avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contractele de locatiune - evacuare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contractele de locatiune - evacuare

atunci cand, contractele de locatiune intre primarie si un anumit salariat al ei, se apropie de termenul de expirare, se intocmeste un nou contract. care se va derula conform clauzelor, adica se va retine ca o garantie, 2-3 salarii.
1. ce se intampla daca locatarul refuza sa semneze acest contract, din prisma acestei opriri salariale? ramane in imobil fara sa achite aceasta garantie?
2. daca garantia a fost oprita pentru actualul contract (pana la expirare), poate fi luata in considerare si in noul contract de locatiune?

multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:14, 25 Mai 2016
Nu înțeleg......
Locuiești cu chirie într-un bloc al primăriei si ești angajat tot la primărie?
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2016
terentetalharu, utilizator
armata - ca si institutie, scuze. nu nu, primarie. ofera anumitor angajati spatiu de locuit.
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2016
andreya1202, utilizator
Daca locatarul refuza sa semneze contractul de inchiriere,proprietarul este indreptatit sa solicite evacuarea
Daca garantia a fost perceputa pentru contractul in derulare,rezulta ca in situatia in care partile inteleg sa inchieie un nou contract,locatarul urmeaza sa isi achite obligatiile contractual asumate
Pregătiți-va sa predați locuința la PENSIE. Nu va da nimeni afara fără un motiv bine întemeiat.
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2016
terentetalharu, utilizator
terentetalharu a scris:


Nu va da nimeni afara fără un motiv bine întemeiat.

Daca locatarul nu intelege sa semneze contractul de inchiriere,locatorul are dreptul sa dispuna dupa propriul interes de spatiul cu destinatia de locuinta,sa il repartizeze unui locatar responsabil care accepta conditiile,semneaza contractul de locatiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chiriasi elyn elyn Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Am inchiriat unei personae apartamentul si a expirat contractual de inchiriere, ... (vezi toată discuția)
Chiriașii imobilului cumpărat refuză încheierea unui contract scris cu mine, noul proprietar. cum îi pot obliga? Gabriela1982E Gabriela1982E In luna octombrie am cumparat un apartament despre care am fost informata ca are persoane in chirie. Intre fostul proprietar si chiriasi exista un contract de ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi nsemeniuc nsemeniuc Exista vreun motiv pentru a nu putea evacua pe loc (eventual cu sprijinul politiei) niste chiriasi care nu au respectat contractul, in care exista mentiunea ca ... (vezi toată discuția)